Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

DRUŽSTVO MUŽŮ SE PŘESOUVÁ DO CHOMUTOVA

Od nové sezóny již nebude v žádné soutěži působit oddíl SK NH Klášterec nad Ohří. Poslední tým, který hájil barvy města, se stěhuje do Chomutova, kde bude působit pod hlavičkou SK Chomutov NH. Bohužel situace v Klášterci byla již tak vážná a neunosná, že toto byla asi jediná možnost, jak nadále pokračovat v závodní činnosti.

Pokud nadále chcete sledovat výsledky a informace o bývalých hráčích Klášterce, tak nyní nově na:

www.skcvnh.estranky.cz

 

 

25.5.2014

 

VYROVNANÉ UTKÁNÍ PRO SEBE ZÍSKAL LITVÍNOV

 

Poslední květnovou neděli se národní házenkáři Klášterce nad Ohří představili v Litvínově, s nímž začínali jarní část oblastního přeboru a o gól prohráli. Odveta za těsný nezdar se nepovedla, domácí si připsali dva body.

První poločas nabídl vyrovnanou házenou. O krůček vepředu byli po většinu této části hry domácí hráči, které hřál o přestávce jednogólový náskok. Klášterečtí chtěli ve druhé půli zmobilizovat všechny síly k obratu, ale nastal opak. Litvínovští soustředěnou hrou vedení navýšili a vítězství už si pohlídali.

"Poslední dobou lepíme sestavu, jak se dá. Jezdíme přesně v počtu, v jakém můžeme nastoupit, což je fyzicky náročné. Přece jen síly ubývají, což se projevilo i tentokrát. Ale je pozitivní, že jsme nerezignovali a rvali se o výsledek do poslední chvíle," hodnotí trenér Libor Kult.

KNH LITVÍNOV - SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 20:17 (10:9)

Sestavy a branky:

Litvínov: Vorel - Dlouhý, Viktora st., Bilohuščin - Dub 4, Smola 1, Salač 12, Skalitz 3.

SK NH: Matějka - Velek, Chládek, Holubička - Kult 4, Schiller 7, Urbiš 6.

18.5.2014

 

KLÁŠTEREC VYDŘEL DVA BODY V ŽATCI

 

Třetí květnovou neděli pokračoval oblastní přebor pro klášterecké národní házenkáře v Žatci, kde se pod pečlivým dohledem nejvěrnějšího jarního fanouška - trenéra KNH Chomutov Václava Danišky, který viděl drtivou většinu zápasů - postavili rezervnímu týmu tamního druholigového souboru.

Klášterečtí oslabení o distancovaného Vladimíra Martínka, jenž dostal málo uvěřitelný trest na dvanáct zápasů, dávali jen horko těžko dohromady sestavu. Řada hráčů měla pracovní povinnosti, někteří onemocněli. Proto klub soupeře požádal, zda by se mohlo utkání odložit. Jakákoliv odpověď za celý týden nepřišla, a tak museli někteří hráči nastoupit s virózou přímo z postele, aby klubu nehrozila kontumace a následná pokuta. Do sestavy se po delší odmlce vrátil Tomáš Posekaný, díky němuž odjel Klášterec v sedmi hráčích.

Vzhledem k celovíkendovému deštivému počasí se hrálo na mokrém terénu. Právě tato skutečnost přispěla velkou měrou k tomu, že hra obran převyšovala produktivitu útočných vozeb. Klášterečtí si v prvním poločase vypracovali mírný náskok, ale domácí jej dokázali do přestávky smazat a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 7:7. Ve druhé půli střelecká efektivita útočníků ještě víc klesla, o něco přesnější mušku měli hráči Klášterce, který si nakonec odvezl vítězství 12:10.

"Bylo to vítězství vůle a našich zadních řad. Nastoupili jsme bez možnosti střídání a zápas jsme mohli odehrát jen díky Tomáši Posekanému, který svolil, že nám po dlouhé herní pauze pomůže, za což bych mu chtěl moc poděkovat. Pochvalu zaslouží obránci i brankář Matějka, který podal velmi dobrý výkon. Stabilně kvalitní hru předváděl bek Petr Chládek, utkání se hodně povedlo i Martinu Holubičkovi. Tyto dva hráče doplnil ještě František Filo, který si také odvedl své. V útoku nás často trápila nepřesná střelba, ale jsem rád, že jsme duel dotáhli do vítězného konce," konstatuje hrající trenér Libor Kult.

TJ ŠROUBÁRNA ŽATEC "B" - SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 10:12 (7:7)

Sestavy a branky:

ŽATEC: Tichý, Janich - Pavlas, Fungáč, Fína - M. Popelka, Seifert 2, Gunár 7, Antol ml. 1, Sadowski, Mašek.

SK NH: Matějka - Chládek, Filo, Holubička - Schiller 6, Posekaný 2, Kult 4.

 

11.5.2014

 

KLÁŠTEREC V DERBY STATEČNĚ VZDOROVAL, PŘESTO CHOMUTOVU PODLEHL

 

Druhou květnovou sobotu se uskutečnilo první jarní okresní derby, v němž národní házenkáři Klášterce nad Ohří hostili na svém hřišti tým KNH Chomutov. Do utkání v chomutovském areálu Duha nemohl vzhledem k osobnímu trestu z Mostu nastoupit nejlepší střelec týmu Vladimír Martínek, chyběl také stabilní obráne Petr Chládek, kariéru s největší pravděpodobností ukončili bratři Kratochvílovi a chyběl také navrátilec Stanislav Urbiš. Do klášterecké sestavy se vrátil útočník Eduard Schiller, přesto byl tým pro souboj s již jistým vítězem oblastního přeboru poměrně výrazně oslaben.

V prvním poločase se však absence řady zkušených hráčů neprojevila. Hosté si sice vypracovali mírný dvougólový náskok, ale Klášterečtí dokázali díky střelecké produktivitě omilostněného Schillera srovnat krok na poločasovou remízu 9:9. Ve druhém poločase se postupně začala projevovat širší lavička chomutovského souboru, který mohl do hry zapojit kromě mladých hráčů také zkušené harcovníky. Hosté si postupně vypracovali náskok čtyř až pěti přesných zásahů a, když byl na pět minut vyloučen obránce Velek, bylo o vítězi rozhodnuto.

"Chomutov zvítězil zaslouženě, ale těší mě, že jsme svou kůži neprodali lacino. Myslím, že hosté při pohledu na naši sestavu tak tuhý odpor nečekali. Ve druhém poločase se bohužel projevil fakt, že jsme měli jediného hráče na střídání a to ještě do obrany, takže v útoku jsme zápas absolvovali bez možnosti oddechnout si. Vzhledem k okolnostem je pro nás porážka o čtyři góly s jistým účastníkem druhé ligy více než přijatelná," hodnotí střetnutí hrající trenér Libor Kult.

SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - KNH CHOMUTOV 15:19 (9:9)

Sestavy a branky:

SK NH: Matějka - Malý, Velek, Filo, Holubička - Burget, Schiller 9, Kult 6.

Chomutov: Miroslav Kučera, J. Kučera - J. Martínek, Vyleta, Vaníček, Vremský, Tkadlec - Karlovský 5, Příhoda 4, Lukáš Kučera 5, Krejčí 2, M. Kučera 1, Kollár 2.

 

4.5.2014

 

KLÁŠTEREC PADL V MOSTĚ A PŘIŠEL O SVÉHO ELITNÍHO STŘELCE

 

Hodně nepříjemné bylo pro národní házenkáře Klášterce na Ohří pokračování jarních bojů oblastního přeboru na hřišti Mostu. Komplikace nastaly už před úvodním hvizdem rozhodčího, neboť distancovaný Eduard Schiller musel spěchat pro registračku jednoho z hráčů, aby duel vůbec mohl začít.

Značně kombinovaná sestava Klášterce od začátku zaostávala za domácími, kteří postupně navyšovali náskok až na poločasových pět gólů. Ve druhém poločase Mostečtí své vedení ještě navýšili, k čemuž pomohl mimo jiné také fakt, že hosté dohrávali zápas v oslabení po opakovaném vyloučení nejlepšího střelce Vladimíra Martínka. Ten postupně dostal žlutou kartu, červenou kartu na pět minut a osobní trest, takže jej čeká disciplinární řízení.

"Jak začít hodnocení utkání, po němž se ve mně mísí pocity zmaru, bezmoci a vzteku? Určitě tím, že domácí nás přehráli a zvítězili zaslouženě. Nejspíš budu vypadat, že hledám chyby jinde, ovšem přijde mi hodně zvláštní, že jsme podruhé za asistence zástupců KNH Chomutov dostali osobní trest, po němž bude následovat několikazápasová absence dalšího klíčového hráče. Když dostal Vladimír Martínek osobní trest, vybavil jsem si domácí zápas s Litvínovem, kde situace eskalovala po z mého pohledu nesmyslně odpískaném faulu našeho hráče. Náš útočník tentokrát bránil beka vynášejícího míč, roztáhl ruce, jenže při své výšce si obránce naběhl na jeho ruku obličejem. Aktivní pohyb rukou jednoznačně odmítám, nicméně po několikavteřinové hře následovala žlutá karta, která tak jako tak našeho nejlepšího střelce vyřazovala ze zápasu proti Chomutovu, který hrajeme příští týden. To, co následovalo, dále bylo stejné jako proti Litvínovu - emoce, mluvení a osobní trest. Nevím, co si o tom všem mám myslet. Nechci nikomu sahat do svědomí, ale zajímalo by mě, jak je možné, že náš tým dostává osobní tresty a následně několikazápasové flastry za slova, která našim soupeřům prochází bez sebemenší odezvy ze strany rozhodčích. To už mi nepřipadá normální. Když tuto okolnost sdělím šéfovi rozhodčích, odpoví mi, že nemůže hodnoti něco, u čeho nebyl. Když namítnu, že rozhodčí nemají v těchto věcech jednotný metr, dozvím se, že o školení rozhodčích před jarní částí byl tak malý zájem, že bylo zrušeno. Pak je ale na místě otázka, zda je takový postup v pořádku. Jestliže za slova "to si děláš prdel" dostane náš hráč stop na sedm zápasů a soupeř ani žlutou kartu, pak je podle mého něco velmi v nepořádku a takový diametrální rozdíl v posuzování sudích je do nebe volající. Nejsmutnější na celé věci je, že se v posuzování takových projevů neshodují ani členové OSK," diví se hrající trenér Libor Kult.

BANÍK MOST NH "B" - SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 23:11 (12:7)

Sestavy a branky:

Most: Skála, Nový - Tomeček, Činoveský, Holec, Synek. Deutsch, Matuš, Vrzal 4, J. Mertl 5, Bíma 6, Benda 3, Dräxler 3, V. Mertl 2, Pans.

SK NH: Matějka - Chládek, Filo, Holubička - Martínek 9, Kult 1, Malý 1.

 

KLÁŠTEREC PORAZIL ŽATECKÉ BÉČKO, ROZHODL DRUHÝ POLOČAS

 

Poslední dubnou neděli se národní házenkáři Klášterce nad Ohří podruhé v rámci jarní části sezony představili v domácím prostředí, jímž pro ně aktuálně je areál DUHA v chomutovské Cihlářské ulici. Do utkání nastoupil tým opět v poněkud odlišném složení než před týdnem v Raspenavě. Chyběl zraněný útočník Stanislav Urbiš, který se na Liberecku prezentoval velmi dobrou střeleckou formou. Naopak v obraně se objevil stabilní bek Petr Chládek, do hry zasáhl také zkušený záložník Jan Malý.

Složení obranné trojice spolu s velmi dobrým výkonem brankáře Matějky způsobily, že vyrovnaný první poločas, v němž se obě mužstva vystřídala ve vedení, vyhráli těsně o dva góly domácí hráči. Hosté drželi celou první polovinu krok, avšak ve druhém poločase se projevila přece jen větší zkušenost domácí sestavy, která si postupně vybudovala pohodlný náskok a dokráčela si pro jasné vítězství.

"Čekal jsem, co s námi další změny v sestavě provedou, ale poprali jsme se s nimi velmi dobře, přestože dva naši útočníci nastupovali do střetnutí s drobnou zdravotní indispozicí. Defenzivě prospěla přítomnost Petra Chládka. V Raspenavě nezahrála obrana špatně, ale přece jen se proti Žatci projevilo, že jednotliví hráči nastoupili na postech, na které jsou nejvíc zvyklí. Jsem rád, že jsme se v závěru nemuseli se soupeřem přetahovat o každý gól," hodnotí střetnutí hrající trenér Libor Kult.

 

SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - TJ ŠROUBÁRNA ŽATEC "B" 21:13 (8:6)

 

Sestavy a branky:

 

SK NH: Matějka - Velek, Chládek, Malý, Filo - Burget 4, V. Martínek 9, Holubička, Kult 8.

Žatec: Janich - Suttner, Habr, Juran, Nýdrle - Antol 2, Bartoň 6, Sadowski, Seifert 4, T. Popelka 1.

 

Z RASPENAVY SE KLÁŠTEREC VRACÍ S JEDNU VÝHROU

 

Den před velikonočním pondělím zajížděli národní házenkáři Klášterce nad Ohří do Raspenavy, kde odehráli dva zápasy. Do Libereckého kraje odjelo notně oslabené mužstvo, jemuž chyběli hned tři hráči základní sestavy - už dříve potrestaný obránce David Kratochvíl, bek Petr Chládek, jenž v sobotu absolvoval dlouhý florbalový turnaj, a v týdnu potrestaný kapitán Eduard Schiller, jemuž byla po překotných událostech zastavena činnost na sedm utkání. V útoku jej nahradil navrátilec Stanislav Urbiš.

Notně kombinovaná obranná trojice, jejíž součástí byl i Martin Holubička, který doposud nastupoval v útoku, si v prvním duelu počínala velmi dobře. Podpořil ji také velmi dobrým výkonem brankář Matějka. Útok se mohl znovu spolehnout na produktivitu Vladimíra Martínka, který nastupoval i se zraněním, které si způsobil v prvním poločase po nezaviněné srážce a pádu. Sedmigólové vedení v poločase představovalo komfortní náskok, který se však ve druhém poločase ztenčil na pouhé dva góly. Druhé střenutí mělo vyrovnaný první poločas, který domácí vyhráli o dva góly, ale ve druhém dějství odskočila Raspenava až na konečný rozdíl sedmi přesných zásahů.

 

"Perfektně jsme zvládli první utkání, ve kterém se nám zejména v prvním poločase dařilo střelecky a podržel nás gólman spolu s obranou. Ve druhém poločase nám trochu odešla střelba, ale vedení jsme udrželi. Druhý zápas se změnil v přestřelku, ve které nám na body nestačilo ani to, že jsme dali o dva góly víc než v prvním klání. Bohužel jsme přistoupili na hru nahoru-dolů, která domácím útočníkům vyhovovala a chodili do naší rozhozené obrany. Úplně se nedařilo brankář, navíc jsme postupně přestali pravidelně skórovat. Přesto nám tenhle dvojzápas ukázal některé nové a zajímavé možnosti," hodnotí vystoupení v Raspenavě kouč Libor Kult.

JISKRA RASPENAVA - SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 16:18 (6:13)


Sestavy a branky:

RASPENAVA: Pávek, Albrecht - Jirounek, Janáček, Roušar, Roušal, Kober 6, Hodovník 6, Wolf, Mák 4, Gröger.

SK NH: Matějka - Velek, Fillo, Holubička - Burget 1, Martínek 10, Urbiš 1, Kult 5.

JISKRA RASPENAVA . SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ 27:20 (14:12)


Sestavy a branky:

RASPENAVA: Pávek, Albrecht - Jirounek, Roušar, Roušal 5, Kober 9, Hodovník 6, Wolf, Mák 4, Gröger, Zámejský 3.

SK NH: Matějka - Velek, Fillo, Holubička - Burget 1, Martínek 6, Urbiš 8, Kult 5.

 

V NEDĚLI ZAJÍŽDÍ KLÁŠTEREC DO VZDÁLENÉ RASPENAVY

 

V neděli zajíždí náš tým k nejvzdálenějšímu soupeři OP, do Raspenavy. Tým z Jizerských hor v této sezóně předvádí vyrovnané výkony, V podzimní části zkušený tým v Klášterci jednou vyhrál a jednou prohrál. Obě utkání vždy skončila rozdílem jediné branky. Vyrovnaný souboj lze tedy očekávat i nyní. Klášterci bude určitě chybět potrestaný David Kratochvíl. Ostatní hráči SK NH jsou ale připraveni naskočit do zápasu a hlavně Petr Burget a Martin Holubička dostanou větší herní prostor. Po dlouhé pauze se navíc do týmu vrací Standa Urbiš. Lze očekávat, že za tým Raspenavy nastoupí i někteří hráči druholigového týmu a tak před dvojutkáním je mírným favoritem domácí celek. Našemu celku se na severu příliš nedaří a tak se nyní pokusí prolomit smůlu z předešlých ročníků a podaří se přivést nějaký ten bod..Na programu jsou dvě utkání, první začíná již v 9 hodin, druhé pak přesně v poledne. Utkání bude rozhodovat pan Bukovský ze Žatce...

 

 

 

BRANKÁŘ VÁCLAV MATĚJKA: " ROZHODL ZAČÁTEK DRUHÉ PŮLE"

 

I do jarní části OP nastoupil tým Klášterce se stálicí v brance Vaškem  Matějkou. Ač se jednalo o první duel jara a bez dlouhodobějšího tréninku, Matěj v zápase předvedl řadu dobrých zákroků a především v prvním poločase držel svůj tým ve hře o body. Nyní nám z jeho pohledu zhodnotil duel.

 

Matěji, máme za sebou první utkání jarní části OP proti Litvínovu, jak s odtupem času hodnotíš duel?

Pořád ta porážka bolí, bylo to smolné utkání. Bohužel nám nevyšel úvod druhé půle, tam se to začalo  lámat, kdy jsme obdrzeli šest gólů v řadě.

 

V útoku Litvínova střelecky úřadoval Viktora, který nastřílel 15 branek. Jak je složité proti němu chytat?

Je to velmi šikovný střelec. Dařilo se mu, navíc to umí dobře trefit.


Utkání bylo i trochu nervózní,. Výsledkem byly i žluté karty a jedna červená ....

To je bohužel náš největší problém, že se začnene dívat na rozhodčího, než se spíš soustředit sami na sebe. To je špatné a musíme to změnit.To však říkáme dlouho :-(

 

V neděli zajíždíme do Raspenavy, prolomíme konečně smůlu s tímto soupeřem?

Tam se nám tradičně nedaří, ale musíme to konečně prolomit a přivést všechny body.


Díky Matěji

 

 

KLÁŠTEREC ZAČAL STEJNĚ JAKO NA PODZIM PŘESTŘELKOU

 

Stejný soupeř, téměř totožný průběh utkání, jen jiné místo. Tak by se dala charakterizovat jarní premiéra národních házenkářů Klášterce nad Ohří proti Litvínovu. Mužstvo poprvé nastoupilo v novém domácím prostředí v areálu v chomutovské Cihlářské ulici a se soupeřem, s nímž odstartovalo letošní sezonu, opět předvedlo střelecké dostihy. Na podzim vyhrál Litvínov doma 26:24. Tentokrát padlo jen o něco méně gólů, ale znovu zvítězili Litvínovští.

 

Ti si plný bodový zisk zajistili ve druhém poločase, když ten první skončil remízou. Rozdíl mezi oběma celky byl nakonec pouhý jeden gól. V závěru hráli domácí bez vyloučeného kapitána Schillera, ale vybojovali si pokutový hod, který bohužel neproměnili stejně jako trestný hod po čase.

 

"Musím se přiznat, že i s odstupem jednoho dne jsem ze zápasu smutný. Opět jsem mohli zvítězit, ale sami jsme se rozhodili diskuzemi s rozhodčím. Jeho výkon nebyl ideální, ale pro obě strany stejný. Bohužel náš kapitán byl vyloučen, i když já osobně si nejsem vědom žádných vulgarit, které napsal rozhodčí do zápisu. V konečném důsledku rozhodlo, že jsme neproměnili dva pokutové hody. Jeden v první poločase já a druhý v závěru utkání. Tam jsme možná měli zkusit hrát v útoku ve třech," shrnuje trenér Libor Kult.

 

SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - KNH LITVÍNOV 22:23 (12:12) 

Sestava a branky SK NH: Matějka - Velek, Chládek, Filo, Malý - Martínek 16, Kult 4, Schiller 1, Burget 1

 

V NEDĚLI STARTUJE JARNÍ ČÁST OP


V neděli začíná pro národní házenkáře SK NH Klášterce nad Ohří jarní část oblastního přeboru. Po dlouhé zimní přestávce přivítají svěřenci trénera Libora Kulta na "svém" hřišti celek z Litvínova. V podzimní části náš tým s Litvínovem jednou vyhrál a jednou prohrál. Hlavně porážka v prvním kole byla pro žlutomodrý tým nepříjemným vstupem do soutěže a tak na úvodní duel jara se musí mužstvo připravit mnohem lépe a zodpovědněji. Po podzimní části je náš nedělní soupeř KNH Litvínov na páté pozici  OP se ziskem sedmi bodů, když z deseti zápasů třikrát Litvínov zvítězil, jednou remizoval a celkem šestkrát odešel ze souboje poražen. Náš tým je na třetí pozici s jedenáctibodovým ziskem za pět vítězství, jednu remízu a čtyři porážky. Tato bilance je neuspokojivá a je za očekáváním, proto věříme, že jarní část bude mnohem lepší.

 

Od této jarní části bude náš tým hrát své domácí zápasy v Chomutově v Cihlářské ulici na moderním povrchu. Důvodem přestěhování klubu byl nevyhovující stav hřiště a zázemí v Klášterci. Neznamená to však, že klub už se do Klášterce nikdy nevrátí.

 

Do nedělního zápasu určitě nezasáhne David Kratochvíl, který je v trestu, a také Stanislav Urbiš, ten bude k dispozici až následující víkend. Nejistý je start Petra Chládka, který má problém s kotníkem a kvůli pracovním povinnostem bude chybět i Martin Holubička.


Předpokládaná sestava na nedělní duel s Litvínovem:

Matějka - Velek, Filo, Burget, ( Chládek ), Malý - Kratochvíl M., Kult, Schiller, Martínek,

 

Utkání začíná v neděli 13.4.2014 v 8,30 hodin v Chomutově.

 

 

- na 5 OTÁZEK nám odpověděl i Ruda Ibl - více v menu

  

 

JARNÍ ČÁST OP ZAČÍNÁ ZA MĚSÍC

 

 

Měsíc zbývá do začátku jarní části oblastního přeboru mužů a pro SK NH Klášterec n./O. to bude úplně jiné jaro, než v předešlých sezónách. Poprvé v historii klubu nebude domácím hřištěm asfaltový  povrch v areálu v Petlerské ulici v Klášterci n./O., ale jeden z nejmodernějších povrchů v republice, který je nově položen v Chomutově v Cihlářské ulici. Hlavně nevyhovující podmínky byly hlavním důvodem přesunu klubu do Chomutova.

 

 

Zajímavostí je, že v mužstvu působí tři hráči z Chomutova, a to Martin Velek, Libor Kult a Vladimír Martínek, kteří poslední 4 sezóny pravidelně dojížděli do Klášterce. Teď se situace obrací. "U nás tří problém nikdy nebyl se sejít, jsem teď naopak zvědavý, jak se kluci s tím poperou, protože někdy měli problém přijít i v Klášterci" říká Vladimír Martínek a dodává. "Po posledním podzimním zápase v Mostě jsem byl trochu nalomen že skončím. Nebavilo mě už jezdit v sedmi či v osmi lidech na zápas. Navíc ta situace kolem hřiště v Klášterci nebyla dobrá. Kluci však chtějí sezónu dohrát, navíc vedení klubu se dohodlo v Chomutově, že budeme domácí zápasy hrát tam, a tak jsem se rozhodl hrát dál. A vlastně se i po těch čtyřech měsících zase těším."

 

 

Pikantostí jara bude tedy souboj našeho týmu s vedoucím celkem OP KNH Chomutov. Klášterec nastoupí v květnu na svém domácím hřišti v Cihlářské ulici v Chomutově, kde vznikl právě klub KNH Chomutov, dříve VTŽ. Většina hráčů Chomutova zde začínala s házenou a i všichni tři "chomutováci" v dresu Klášterce zde začínali. "Já až kolem 20 let, kdy jsem přešel z handbalu, ale pamatuji si na to dobře. Hřiště a zázemí bylo úplně jiné než nyní." vzpomíná Martínek a ještě k tomu s úsměvem dodává. "Nevím jestli pro nás bude toto hřiště výhoda. Spousta mužstev měla problém se vyrovnat v Klášterci s asfaltem, teď budou hrát na povrchu, který jim bude vyhovovat. Mně osobně asfalt nevadil, protože nepadám :-)"

 

 Po podzimní části je žlutomodrý tým na třetí pozici se ziskem jedenácti bodů. Stejný počet bodů má i druhá Raspenava. Na vedoucí celek OP KNH Chomutov oba týmy ztrácejí šest bodů. "Šest bodů je dost, ale ten náskok není nedostižitelný. Už na jaře, i v minulých sezónách, se vždy objevilo mnoho překvapivých výsledků, bohužel i u nás" připomíná Martínek nepovedený vstup do soužeže OP, kdy Klášterec prohrál v Litvínově a také prohru v Mostě na závěr podzimní části.

 

A jak podle aktuálně nejlepšího střelce OP dopadne OP." Rozhodne se v posledním kole.Vím totiž, že můj parťák z útoku Eda Schiller začne sřílet hodně gólů a dotáhne nás co nejvýše."

 

Jarní část začíná pro Klášterec 13.dubna doma proti KNH Litvínov, věřme, že to bude úspěšný start....

 

 

 

 

 

- do sekce "Rozpis a výsledky" přidáno rozlosování SK NH na jaro

 

 

DO TÝMU SE VRACEJÍ STANDA URBIŠ A PETR BURGET


V jarní části OP budou házenkáři SK NH opět po dlouhé době spoléhat na Standu Urbiše a Petra Burgeta. Vysoký, levoruký útočník Standa Urbiš se do týmu vrací po téměř pěti letech a svou hrou ulehčí situaci ostatním útočníkům, kteří byli doposud hodně vytížení. Petr Burget hrál naposledy v mládežnických kategoriích a bude nastupovat především v obraně." S oběma jsme domluveni, že opět začnou hrát. Pokud nebudou v práci, vždy rádi přijdou." říká Eda Schiller, kapitán mužstva.

 

 

 

 

kdng-zd4dafzhvyrvy0rjfmgmyenmrax2bidajj7evy-width-341.jpg

 

PŘEJE SK NH KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ

 

 

 

 

 

ROZHODNUTO, KLÁŠTEREC DOHRAJE SEZÓNU V CHOMUTOVĚ


dsc00253.jpgNárodní házená v Kláštereci nad Ohří končí. Oddíl se rozhodl, že jaro odehraje v Chomutově na hřišti v Cihlářské ulici. "Bohužel, jiná možnost asi nebyla. Buď úplný konec házené nebo přestěhovat se jinam" říká Eda Schiller, místopředseda oddílu SK NH. Podmínky v Klášterci bohužel přestaly splňovat představy oddílu. Hlavně zázemí klubu se v posledním roce zhoršilo, a když se k tomu připočetl špatný stav hřiště, bylo rozhodnuto. Klub dohraje sezónu v Chomutově, ale pořád pod hlavičkou SK NH Klášterec. "Soutěž dokončíme v Chomutově, kde nám pan Čihař vyšel maximálně vstříc, po sezóně si sedneme a řekneme si co dál. Možnost je hrát od nového ročníku pod SK Chomutov NH, " dodává Eda Schiller. V Chomutově budou hráči SK NH hrát na novém povrchu a s kvalitním zázemím. Pro většinu hráčů to bude příjemná změna.

 

 

Klub SK NH děkuje Městu Klášterec nad Ohří a škole v Petlerské ulici za mnohaletou spolupráci a věříme, že jednou se klub vrátí do města, třeba na nové hřiště.

 

 

 

 

 

David Kratochvíl potrestán na sedm zápasů

 

p1200086.jpgCelkem sedm zápasů OP si nezahraje obránce  Klášterce nad Ohří David Kratochvíl. Tvrdého obránce potrestal DÚ STK  za napadení protihráče v derby proti Chomutovu, které skončilo nerozhodně 20-20. David Kratochvíl nehrál už v posledním zápase podzimu v Mostě a na jaře tak bude chybět v šesti úvodních duelech.