Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna 2010-11

Poslední zápas sezóny
 
 
vitezstvi.jpgPoslední zápas sezóny 2010/2011 se odehrál v duchu oslav historického úspěchu klášterecké mužské Národní házené, který postupuje do druhé ligy.
Od začátku byl zápas velice vyrovnaný díky tomu, že se domácím moc nedařilo a první poločas skončil těsným vedením domácích borců 12:11. Po přestávce už, ale začali domácí proměňovat svoje šance a skóre na rostlo až na konečných 20:16.
A když rozhodčí Kočí naposledy foukl do píšťalky tak začaly oslavy domácího úspěchu.
 
Sestava: Matějka, Ibl - Velek, Pechouš, Chládek, Mašat, Malý - Posekaný, Kult, Kratochvíl M., Martínek, Schiller,
Trenér: Kratochvíl L.
Kustod: Josef „Gerendáš“ Petrovec

 

 

 

         

         Klášterec vyhrál i předposlední utkání v Žatci

 

Klášterec sehrál svoje poslední utkání této sezóny na hřišti soupeře v Žatci.
Utkání v Žatci se hrálo od začátku až do samého konce podle taktovky hostujícího mužstva. Klášterec hned na začátku zápasu odskočil domácím na rozdíl tří branek a tohoto tempa se držel celý první poločas, který skončil za stavu 10:13.
Druhý poločas se celý odehrál za nepříjemného deště a to dělalo problémy hlavně domácím, kteří za 30 minut druhého poločasu vstřelili jen čtyři branky a to rozhodlo o osudu celého utkání.
 
Sestava: Matějka, Ibl - Velek, Pechouš, Chládek, Mašat - Posekaný, Kult,
Kratochvíl M., Martínek, Schiller,
Trenér: Kratochvíl L.

  

    

 

               

                      Klášterec vyhrál a postupuje

 

Dnešní utkání se bude hodnotit celkem dobře, ale je to jedině tím, že si Klášterec vybojoval právo účasti v příští sezóně zahrát si druhou ligu Národní házené.

Utkání v Mostě s tamním „béčkem“ hráli klášterečtí v nekompletní sestavě v obraně a na hře se to projevilo 22 obdržených branek hovoří za vše. Zápas byl po celou dobu velice vyrovnaný a ani jeden tým neodskočil soupeři o více než dvě branky, což dokazoval i poločasový výsledek 12:11. Z utkání bych vyzdvihl hostujícího útočníka Vladimíra Martínka (11), který nastřílel většinu branek Klášterce. Utkání bylo velice dramatické až do posledního hvizdu, kdy vlastně po čase rozhodčí Smák nařídil proti Klášterci pokutový hod. Brankář Rudolf Ibl kryl první i následně opakovaný penaltový pokus a poslal SKNH Klášterec nad Ohří do druhé ligy.

Sestava: Ibl (táta), Matějka (syn), Chládek, Pechouš, Velek, Malý, Kult (1), Posekaný (2), Schiller (3), Kratochvíl (6), Martínek (11).

Foto:

http://knerik.rajce.idnes.cz/Banik_Most_NH_B_vs._Klasterec_OP_7.5.11/
 

 

 

      Černá neděle Raspenavy v Chomutově a v Klášterci

 

Klášterečtí házenkáři se po tomto víkendu už hodně přiblížili postupu do 2. ligy, když na domácím hřišti porazili ve velmi kvalitně odehraných utkáních Raspenavu „B“. Hosté přijeli posilněni o několik hráčů ze svého druholigového „áčka“, který v dopoledne hraném utkání utrpěl debakl na hřišti Chomutova.
Raspenava“B“, která se za celých 120 minut hry nedostala ani jednou do vedení zaslouženě prohrála v Klášterci po výsledcích 20:11 a 22:16.
Klášterec podal v obou utkáních koncentrovaný výkon, soustředil se jen na svojí hru a na výkonu to bylo samozřejmě znát.
 
Ke kvalitní házené přispěl svým rozhodováním i rozhodčí Klas.