Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: ....

Ruda,22. 9. 2013 18:09

musím s Tebou souhlasit i když to zamrzí

Re: :-(

Marčus V.,4. 6. 2013 16:29

škoda že si tady také nenapsal, že ti poté bylo nabídnuto, že to posunem a sám si to odmítl...

Re: Re: :-(

Ruda,4. 6. 2013 18:23

v sobotu v podvečer jsem byl za nabídku posunutí určitě vděčný a chtěl jsem kláštereckým za tu laskavost přivezt nějaké dárky.

Re: Re: Re: :-(

Marčus V.,5. 6. 2013 9:06

no vždyť se hrálo až v neděli, ale potom pátku se ti nedivím, že si chtěl mít den volna :-))))

Re: Re: Re: Re: :-(

Ruda,5. 6. 2013 21:05

ty musíš mít prostě poslední slovo,teď nevím zda čtu, nebo něco slyším za zády

článek

V.Marčus,4. 6. 2013 16:32

Musím zde pochválit Libora Kulta za velmi pěkný článek, doufám, že bude nadále pokračovat v dopisování na naše stránky.,

Re: článek

Libor,4. 6. 2013 21:59

Já bych tak nehrotil s tou pochvalou. :)

pozdrav z antarktidy

eskymák,15. 5. 2013 10:05

čau bukvice, přeji aby Vám byla situace a možnosti nakloněny k pokračování vaší činnosti - byla by to škoda ... když se chcete hejbat a hrát, jste silný tým ;)

:-)

Ruda,12. 5. 2013 20:25

kdo vlastní hašištašku měl by být trenérem,tak to ve středověku vždy chodilo

Re: :-)

Marčus V.,12. 5. 2013 21:47

jj, kdo má hašištašku, tak ten to má v malíku :-)

můj názor

Havran ze Žatce,4. 5. 2013 22:02

Dovolím si zde prezentovat svůj názor ač jsem nebyl přítomen utkání Chom.-Kl.(bohužel jsem rád,když ob týden vidím svoje kluky).Fotky jsem si prohlédl a nebudu říkat ani tak,ani jinak,není na nich stejně nic průkazného.Co je však již nejen průkazné,ale vlastně jisté,že Klášterečtí kluci již nemají kde hrát.Není důležitější zde řešit tuto situaci a ne jeden gól,který by stejně s výsledkem s největší pravděpodobností nic neudělal.Už jste někdo přemýšle jak jim pomoci?Asi ne že?Proč jim třeba nepomoci pronájmem hřiště (právě na KNH to mají nejblíže) za nějakou symbolickou cenu.Bude to přeci velká škoda,když skončí,nemyslíte?Jste kamárádi,dokázali jste si pomoci hráčsky,tak proč né i takto?Myslím,že naKNH není hřiště tak vytíženo,že by nezvládlo ještě jeden tým.Popřemýšlejte,poptejte se,zkuste se domluvit,ale pojdte řešit vážnou situaci.Můj názor má řešení,jen chtít kluci.Známe se již spoustu let (až je to hnusné kolik),tak si myslím že všichni pro tu naší malou(velkou) házenou žijeme.Pojdte v dnešní zkur.... době dokázat,že my si vždy umíme pomoci a přežijeme.To je vše co jsem (prominte tento výraz) musel pustit do éteru.A nyní je to jen a jen na vás.Přeju vám všem jen to aby házená byla i nadále tím,pro co bije vaše srdce. S úctou ke všem házenkářským bláznům Vašek H.

Re: můj názor

Marčus V.,10. 5. 2013 16:14

ono se stále jedná, jestli se bude v Klášterci hrát,ono nejde tak o hřiště, ale o tu budovu co jsou šatny, na to má někdo zálusk, ale teď se někdo bojí říci jaký záměr s tím kdo má. A v Chomutově? myslím si, že ti taky nemají své jisté, potom co jim sebrali hřiště v Cihlářské, kde klub působil desítky roků a nyní tam je dámský klub :-( , tak kluci jsou rádi, že jsou v azylu školy, a co vím, také to nemají jednoduché.

Edo to nééé

Ruda,5. 5. 2013 21:28

Jestli je to pravda(to o Edovi)zítra oholím hlavu a zaklepu na dveře benediktinského kláštera na Hladové Hůrce.Jen doufám,že na mě budou mít kutnu.

Re: Edo to nééé

eda,6. 5. 2013 17:44

Tak Rudo jak se žije plešatým v klášteře?

Re: Re: Edo to nééé

Ruda,6. 5. 2013 18:33

docela dobrý,teď děláme místo pro ty hovada z hokejové reprezentace.
Vivat Švýcarsko!!!!!

:-(

Ruda,4. 5. 2013 20:10

tak jsem dostal zprávu o porážkách v Anktartidě,jo netřeba věšet hlavu bo
jak ukázal vzájemný zápas,když se nedaří tak je holub na střeše a úd v prdeli.

Re: :-(

Marčus V.,4. 5. 2013 21:46

nejhorší je, že na teba řve baba z bufetu a neuděláš nic, bo jsme byly trapný jak nikdy předtím

Re: Re: :-(

Mira Smak,4. 5. 2013 22:47

Je to fakt skoda, ze jste rupli... Libor tu zalost lehce popsal... taky se ke mne dostali zvesti, ze to s hristem nemusi byt kone na... bojujte, dokud muzete!!!

cenzura

honza maly,3. 5. 2013 10:26

vaclave tak jsem tady uz dlouho nebyl a koukam ze se tady resi veci ktere by jste si meli v chomutove povedet v uzavrenem kruhu a ne je predtasat na nasem foru podle meho nazoru jste si ten zapas prohrali sami . nastoupili jste tak ze se porazime sami a bez vaseho pricineni ,ale ouha ono to neslo a prohravate po peti minutach 4:1 a porad se to zvysuje a co ted ,tak zacnete s maxou jim nadavat kritizovat a je to jeste horsi a potom uz to vubec nejde .mel by ses zamyslet jak to slo tobe kdyz te nekdo jenom jebal a neporadil a hazet vinu na rudu tak to uz je ubohe za tou vasi obranou aby stal kouzelnik caryfuk a stejne dostane golu jak o pouti krome jirky tam nikdo nebyl a ty mlady to je pruchodak nemaj silu a jdou jenom po rane a to neda, jo maxova skola. a v utoku je to sice lepsi ,ale kolik už ma zenit davno za sebou, ladovi nikdo nepomuze a mlady kdyz se na ne trochu pritlaci tak holt jim to nestrili. tak ze schrnuti zacnete od sebe prestan hledat chyby v rozhodcich ,preslapech ,vykonech rudy v lize v neustalem negativnim hodnoceni hry a kdyz tomu tak rozumis stopni si na tu stridacku a vem na sva bedra zodpovednost za vykon druzstva a jdi se svoji hlavou na spalek at se ukaze ze mas pravo na kritiku treba ti to pujde a budes za hvezdu . jinak nemas vubec zadny pravo nikoho kritizovat protoze z lajny vas zjebe i moje stara a taky tomu nerozumi tam je to jednoduchy co .tak se ukaz a nekecej ahoj honza

Re: cenzura

Marčus V.,3. 5. 2013 11:23

Už se mi moc nechtělo vstupovat do diskuze,ale musím. S řadou věcí s tebou Honzo souhlasím, ale sřadou také ne. Jestli je někdo za zenitem, či na to někdo nemá sílu, tj věc daného klubu. Hrají v rámci svých možností a myslím si, že nikdo z nás, z jiného klubu, to nemá hodnotit. Každý hraje ten sport proto, že ho má rád. Na druhou stranu jsem byl nemile překvapen z toho co se dělo během a po utkání, kdy někteří to neunesli. Ok stává se to že někdo zkritizuje rozhodčího, ale rejpat do vlastních ( do Rudy ) během hry, to asi není dobrý. Pak člověk čte na forech kritiku všech kolem. Docela mě překvapila i reakce Míry( předpokládám Smáka), že rozhodčí Mixtaj je przní dva týdny po sobě. Kritizuje svého kolegu rozhodčího, nutno však podotknout že sám Míra není top sudí. Podle mě by bylo ideální se na tuto diskuzi vybodnout.