Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: .-)

eda,17. 6. 2012 20:16

Já se z něj poseru, snad se někdy (aspoň jednou v životě) dočkám nějaké fotky, kde nebude usínat nebo spát.

Re: Re: Re: .-)

Marčus V.,18. 6. 2012 9:23

tak to mu před něj musíš postavit talíř s jídlem :-)

Dobrá práce

Havran ze Žatce,5. 6. 2012 13:57

Hoši na to jak dlouho to hrajete,a že jste se to učili jako starý pardálové a né jako malí ohební špunti,si osobně myslím,že jste odvedli kus dobré práce.Nemáte se zač stydět.

Re: Dobrá práce

Marčus V.,5. 6. 2012 15:51

To je pravada, kdo by řekl, že kluci kteří to hrajou relativně krátce budou hrát na celkem solidní úrovni...

,,

Marčus V.,4. 6. 2012 19:53

Tak můj bratře, vše nej k Tvým dnešním 35.narozeninám

Nedělní zápas

Kuba Hradiský,útočník Žatce,29. 5. 2012 23:07

Tak se mi to líbí chlapci, žádné nadávky a urážky. Důležité je, že je Milan v pořádku a může se těšit z házené nadále.

Re: Nedělní zápas

Marčus V.,30. 5. 2012 14:05

přesně tak ....

Nedělní srážka

Štěpán, žatecký brankář,29. 5. 2012 8:31

Chtěl bych se touto cestou omluvit Milanovi za tu nešťastnou srážku z nedělního zápasu. Hleděl jsem si míče a jeho jsem bohužel neviděl, a tak to dopadlo dost nešťastně. Úmysl v tom žádný nebyl. Milane, promiň a doufám, že už jsi v pořádku.

Re: Nedělní srážka

Spešl,29. 5. 2012 16:40

Štěpáne vše je v pořádku vyšetření dopadlo ok. Měj se fajn a házený zdar. Milan

Nedělní srážka

Trenér a Milan,29. 5. 2012 16:35

Dobrý den.
Chci moc poděkovat Zdeňkovi, ale i ostatním klukům při pomoci při zranění Milana.Všem Vám přeji moc životních a sportovních úspěchů, ať se Vám nic podobného nestane a hlavně hodně zdraví. Ještě jednou díky - trenér a Milan.
Milan je už doma, vyšetření dopadlo v pořádku a všechny Vás pozdravuje.

Poděkování za dnešní odpoledne !!!

prezident,27. 5. 2012 20:58

Děkuji panu rozhodčímu za vedení dnešního zápasu , když domácí klub obdržel 4 žluté a dvě červené karty , ale hostujicí klub ze Žatce nedostal ani kartu , ale mi máme překvapivě utočníka v nemocnici...Brankář ze Žatce asi moc dobře ví co udělal (určitě nechtěl , to jen ze zápalu boje , mám pravdu ,že ?!?!) .A hlavně fanouškové ze Žatce ( to nejsou snad ani fanouškové podle Vašeho chování po útoku Vašeho brankáře na našeho útočníka , který ležel v bezvědomí na hřišti... ) jste se zachovali jako správňaci???Je zajímavé , že náš útočník je opět po zápase s Vámi opět v nemocnici , asi náhoda , že ???...Všichni ze Žatce jste si mysleli , že v Klášterci vyhrajete o "balík", ale skutečnost byla jiná , že ????

Re: Poděkování za dnešní odpoledne !!!

...,27. 5. 2012 21:24

:DD :D :D

To myslíš vážně?!

Syky,27. 5. 2012 21:54

Jediné, co napíšu je, že doufám, že bude Milan v pořádku a taky možná, že na závěr tvého "objektivního" shrnutí by se slušelo aspoň poděkovat žateckému obránci (Zdeněk Beldík), který jako jediný okamžitě Milanovi pomohl, zatímco Seky řezal žateckého brankáře jak idiot.

Re: To myslíš vážně?!

Marčus V.,28. 5. 2012 9:30

mas pravdu, ze Milanovi pomohl první Zdeněk, a zo to mu díky....

Re: Poděkování za dnešní odpoledne !!!

Havran ze Žatce,27. 5. 2012 22:03

Promiň,ale tnu do živého.
za 1/ Nebyl to jen brankář,byl tam i náš obránce
za 2/Kolikrát si na tom hřišti stál,že tedy nevíš,když letí míč z výšky a snažíš se ho chytit,tak opravdu moc okolo nekoukáš a v tomto případě koukali nahoru tři a po následné srážce samozřejmě nekontrolovatelně padali (pokud tedy ve fázi takového pádu se někdo někoho nešťastně dotkl) já osobně (a nejen já) považuji vše co se přihodí,za nešťastnou náhodu.
za 3/Všiml jsi si vůbec,kdo nejrychleji běžel dát Milanovi první pomoc? Jeho spoluhráči to vážně nebyli.Ti se starali jen o to jak zbít někoho,kdo nic úmyslného neudělal.
a konečně za 4/ Naši fanoušci nikdy nepoužívají vulgarismy,jako to na jejich adresu předvedl hlavně pan Posekaný. Nyní já použiji také menší vulgaritu (Je to mladej nevychovanej smrad,který si do huby nevidí a až jednou bude jen po kotníky sahat tomu na kterého povykoval bude
možná dospělý).
A ještě dodatek: všichni ze Žatce si nemysleli,že vyhrají o "balík", (pro zajímavost si přečti mé hodnocení na našem FB). Ale můj osobní názor je ten,že kdyby naši útočníci hráli to,co v předchozích čtyřech utkáních dostali jste o 20 víc.
To je co jsem chtěl říci Sr.Presidente

Re: Re: Poděkování za dnešní odpoledne !!!

Petr,28. 5. 2012 9:21

Kdyby hráli to co mají, to může říci každý sportovec, kdybych hrál to co mám,....tak jsem v nároďáku.Napsal si rozumný příspěvek, ale tímhle si to totálně podělal :-)

Re: Re: Re: Poděkování za dnešní odpoledne !!!

Havran,28. 5. 2012 9:45

Nenapsal jsem"kdyby hrali to co maji",ale kdyby hrali to co vpredchozich ctyrech utkanich.A za tim si stojim.Je mi zcela jedno jestli si myslis,ze jsem to podelal.

Re: Re: Re: Re: Poděkování za dnešní odpoledne !!!

Petr,28. 5. 2012 9:47

me je to taky úplně jedno, ale trochu si protiřečích, ve své podstatě je to stejné....kdyby hokeky na MS hráli proti SVK stejně jako proti SWE tak jsou mistři....každej zápas je jinej. ale jak říkám, jsem nezaujatej host tady...

Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování za dnešní odpoledne !!!

Havran,28. 5. 2012 9:51

S tim souhlasim,proto je tam to "kdyby".

Re: Poděkování za dnešní odpoledne !!!

Gabi Sovová,28. 5. 2012 7:28

Je mi uplne jedno kdo koho kam strcil nestrcil ,srazil nesrazil..ten kdo psal komantar( mr:president) by se mel zamyslet...je to hra je to tvrda hra,pady jsou zraneni jsou ...tak je to ve vsech sportech a v nekterych vice (vezmi si napr hokej )...vubec sis neuvedomil ,ze mozna muzes citit vztek za zraneneho brankare ale taky bys mel umet podekovat,protoze tys to nebyl kdo tomu klukovi pomohl...byl to protihrac..nebyla sem tam a uprimne je mi lito toho kluka,ale tvoje pripominky prupovidky a tak svedci o tve neparoste demenci a neschopnosti sledovat cokoliv byt jen minimalne objektivne..zkus pouzit misto urazeni slova diku ty chytraku...svet pak nebude tak zly ..zamysli se...je mi z tebe smutno protoze v zivote neni jen cerna a bila a tohle cos napsal je dost sproste a ukazuje to neprimo tvou inteligenci..proboha prober se..vis kolikrat se tohle jeste stane??zkus rict ok..byl problem citime se dotceni ale diky za zachraneny lidsky zivot..irituje me tvoje chovani a urazeni...