Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

z

Ruda,10. 11. 2012 13:54

Co bych k tomu Láďo měl říct???Snad jen to,že jsem si sezony v Klášterci užil,hrálo se s klukama výborně a vůbec toho nelituju.
Držím palce a ať Vás ani nenapadne to položit.

Re: z

Marčus V.,17. 11. 2012 18:16

vidím to podobně

.-(

Ruda,17. 11. 2012 11:53

podle šrumce na zdejším foru jste to snad opravdu položili né?
Všechny zdravím ze země,kde zítra znamená včera,předevčírem,
do řiti jak to bylo předsedo?

Re: .-(

Marčus V.,17. 11. 2012 18:15

asi jo :-(

Matěj

Marčus V.,9. 11. 2012 16:37

Jedinej kdo je rád z našeho týmu je Matěj, klesl mu počet obdržených branek :-)))

Re: Matěj

Ruda,10. 11. 2012 13:55

on to Matěj na jaře dožene zvláště v Chomutově :-)

zamyšlení

Ivan Majeský,8. 11. 2012 13:28

Možná to tak bude i lepší, že jako tým a vlastně i jako klub ukončíte činnost. Když se ohlédneme za vaši (muži) krátkou minulostí v národní házené, tak jste ji opravdu moc "neobohatili": mládež veškerá žádná, kam přijedete, tak jsou jen problémy (urážky, hrubost, ublíženectví, ...), hřiště má své nejlepší roky taky již dávno za sebou, o vybavení nemluvě, po vysněném postupu do druhé ligy za notného přispění Chomutováků jste v této soutěži rovněž nic světoborného nepředvedli. A alespoň náznak toho, že by jste se pokoušeli o navrácení "zlatých" časů z dob éry pana Bílka rovněž nikde. Jediné vaše plus asi snad je, že zvyšujete počet osazenstva v oblastním přeboru mužů, ale vzhledem k výše popsaným faktům i to se dá celkem snadno oželet.
Důvody vašich údajných kontumací neznám, ale asi k tomu měla OSK pádný důvod a stěžování si, že vám nevychází vstříc? To už je úplně mimo mísu.
Takže snad jedině sbohem a díky bohu.
Pod příspěvek jsem záměrně neuvedl své pravé jméno, jelikož se nedomnívám, že oplýváte přílišnou sebekritikou a objektivitou a své vzevření mám rád v podobě, jakou právě má. A příspěvek klidně smažte, jen potvrdíte má slova :)

Re: zamyšlení

Marčus V.,8. 11. 2012 17:15

pane " Majeský "...asi máte pravdu, že bude konec, reagovat ale musím...Muži SKNH hrají asi 12 let, vesměs jsou to kluci, kteří dříve působili v jiných sportech v Klášterci, ať už v hokeji, či fotbale. Byla to banda kluků, kteří nechtěli jen sedět doma, a začli hrát národní házenou. V tu dobu byla v Klášterci snad jen dámská národní házená. Ti kluci,skoro vůbec nevěděli nic o tomto sportu, od všech týmů dostávali na frak, příděly, nebylo zvláštností, že od Chomutova dostali o 20 a více branek. Za těch 10-12 let však kluci začali hrát vyrovnané zápasy, a dnes třeba Chomutov a ostatní týmy i porazí, neříkám že porážejí pravidelně, ale porazí je. Když sedím s klukamam v kabině, tak sami na to vzpomínají na ty začátky. Postup do 2.ligy byl pro ně něco neuvěřitelného. Za to jim nikdo nadávat ani posmívat se nemůže. Že ve druhé lize nic nepředváděli, tak to není pravda, stačí se podívat na jejich výsledky, nikde nebyl vyloženě propadák.
Za další, ano hřiště stojí za prd, o tom nikdo nepochybuje, a zázemí? katastrofa...ale,obojí stojí v areálu školy, je majetkem města, není tady možnost vybudovat nový areál, jaký je v Chomutově na Cihlářské,který mimochodem stojí za prd, nebo vybudovat pěkný areál jako je v Mostě, samozřejmě by stačilo položit koberec na asfalt jako to mají v Raspenavě, ale tim se nic neřeší. V Chomutově a v Mostě se postavily areály za dotace EU či státu, v Klášterci taková možnost není, nikdo tu nemá takové kontakty jako ve zmíněných městech. Vrážet peníze do majetku města, to není taky ideal.Navíc, prostory pro hostující tým jsou v pořádku, šatna s rekonstrovanou sprchou jsou v tělocvičně ZŠ, takže nevím....Navíc, když se podíváte na hřiště a vybavení šaten ve druhé lize,nemyslím si že zde platí pravidlo, čím vyšší soutěž, tím lepší zázemí. Všenice, Litohlavy( zázemí), Záluží i další by mohli vyprávět
Neznáte důvod rozhodnutí OSK a píšete že jde mimo mísu, že OSK nevychází vstříc. Takže když nevíte o co jde, je lepší počkat a dozvědět se ten důvod. Dnes by tu měl vyjít článek k celé události. Naprosto s Váma souhlasím ohledně mládeže. Máte pravdu. Není tu a asi ani nebude. To máte pravdu..).
A k samotnému Op mužů. Kde jsou ty časy, kdy OP hrálo 8 a více týmů...Litvínov skončil,Louka také, Nové Město, Hejnice také,Chomutov má jeden tým, tímhle rozhodutím OSK skončí i Klášterec, a to je asi správné jak píšete. za rok skončí Raspenava B, bo chlapům z útoku bude asi již přes 50.let, klobouk dolů že stále hrají, a tak OP bude mít 3 týmy,Dají si tři turnaje za sezonu a bude konec...vydrží to? Nikdo nebude mazat váš přspěvěk, není důvod.napsal jste váš názor ale musím říci, že z 90% s ním nesouhlasím....
Klukům z Klášterce fandím a hraji s nima rád, a myslím si, že to můžu říci i za další dva kluky co jsme z Chomutova.

aaa

eda,8. 11. 2012 18:51

Milý " Ivane " ačkoli jsem nejdřívě na Váš názor nechtěl reagovat, ale nakonec musím. Vy buď do házené neděláte nebo Vám je osud Národní házené v Severočeské oblasti úplně ukradený a lhostejný, protože napsat, že bude jen a jen dobře když skončí další tým není dobrý názor. V tomto týmu jsem od samého začátku a v posledních několika letech i kapitánem mužstva a narozdíl od Vás my jako tým, ale i jeho vedení v čele s Láďou Kratochvílem a Standou Pechoušem zaslouží absolutorium jak se v těžkých začátcích a následných letech choval a výkonnostně stoupal. Ano souhlasím, že do druhé ligy nám notně pomohli brankář Ruda Ibl, obránce Martin Velek a útočník Vláďa Martínek, bez těchto třech jmenovaných by jsme možná nikdy druhou ligu nehráli. Jak je Vaším přáním, tak několik hráčů už dávno s tímto krásným sportem chtělo skončit, ale když člověk vidí jak jsem zadarmo dojíždějí hráči sice z nedalekého, ale i tak časově náročného Chomutova, tak nějaké myšlenky na konec hned přecházejí v touhu bojovat o další vítězství. Jen je škoda, že nevím kdo jste a jakým způsobem jsme Vám natolik ublížili, že okamžitě pálíte proti našemu oddílu ostrými náboji. Na anonymitu máte samozřejmě nárok, ale správný chlap se za svůj názor nebojí a nestydí. Přeji krásný zbytek házenkářského života.

Re: aaa

Wendys, Chomutov,8. 11. 2012 19:42

Pánové, ani já jsem se původně do Vaší debaty nechtěl zapojit, ale budiž. Naprosto souhlasím s Edou a částečně i s Vl.Marčusem. Klášterec by měl, pokud to s tou naší házenou myslí vážně, fungovat dál. Vl.Marčus ale, tím co napsal 6.11., vlastně tuto "nesmyslnou" debatu načal, tak se pak nesmíte divit, že Vám nějaký "Majeský" dává, byť zbaběle v anonymitě, najevo svůj názor.
Nevím proč napadáte severočeskou OSK, ta zřejmě jen potvrdila trest, který jste dostali od svazového STK a jestli její rozhodnutí je, či není oprávněné, to už asi není námět do téhle debaty, ale záležitost Vašeho vedení, tak proč to tímhle způsobem "ventilujete"!?
Držím palce, ať zvítězí zdravý rozum a ne emoce.
Národní házené Zdar

Re: Re: aaa

Marčus V.,8. 11. 2012 19:54

nemyslím si Vašku že to je nesmyslná debata, napsal jsem 6.11 že se někomu nelíbí že jsme tam kde jsme, a za tím si stojím, protože různí lidé nám sdělili, že pokud Mostecké Béčko bude hrát v čele tabulky a áčku se nebude dařit, pro jaro změní svůj plán a posílí B tým, aby příští rok byl ve 2.lize opět mostecký tým. Dále bylo řečeno, že já jsem po utkání v Mostě po zápase napadl v šatnách dalšího hráče a způsobil mu tržnou ránu :-), po STK žádal " tréner " Mosteckého B týmu větší trest....a dále a dále,teď se člověk dozví, že hlavně Mostecký zástupce na schůzi proti nám " lobuje ů , tak nevím Wendys,,, vyjádřil jsem se tak, jak jsem se vyjádřil, ae stojím si za tím...

Re: Re: Re: aaa

eda,8. 11. 2012 20:12

Jak jsem již někde psal, ano měli jsme zakázanou činnost, ale snažili jsme se jí řešit se svazem i s místní OSK. Vše jsme řešili s činovníkem OSK a dokonce nám bylo i přislíbeno když uděláme maximum proto, aby jsme nadále nastupovali a v nejbližší době pokutu uhradili, tak bude vše OK. Nebojím se říci, že za toto patří velké poděkování panu Klasovi, který se opravdu snažil nám vyjít vstříc, protože to je jeden z mála lidí, který tu házenou dělá naplno a myslí to vážně. Proto pro nás bylo velké překvapení, že najednou tři utkání kontumovány a odebrány body, které jsme na hřišti uhráli.

Re: Re: Re: aaa

Wendys, Chomutov,8. 11. 2012 20:13

Tvůj názor pochopitelně respektuju, ale jen bych se opakoval, že tohle je především záležitost Vašeho vedení, svazového STK a OSK. My dva nebo i další diskutující, můžeme jen "reptat", ale rozhodují jiní. Ale tohle přece není jen v národní házené, tak proč si "zbytečně" zvedat krevní tlak. A jestli jsou za tím zájmy toho či jiného klubu bych už neřešil vůbec.
Takže ještě jednou ... chladnou hlavu. Házené Zdar

Re: Re: Re: Re: aaa

Marčus V.,8. 11. 2012 20:17

přesně tak...čekám reakci Rudy v nejbližší době :-)

Re: Re: Re: Re: aaa

eda,8. 11. 2012 20:20

Venco o můj krevní tlak se bát nemusíš já jsem úplně klidnej a v těchto už skoro zimních dnech mám i tu hlavu chladnou. :-)

Re: Re: Re: Re: Re: aaa

Wendys, Chomutov,8. 11. 2012 20:27

OK, to bylo myšleno tak trochu ironicky. O tebe ani tak nešlo, ale mrzí mne, že ten "srab", který to tady dneska začal, tak se ne a ne zapojit. Zdar

Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaa

Marčus V.,8. 11. 2012 20:58

schválně, kdo myslíš že to je :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aaa

Wendys, Chomutov,8. 11. 2012 21:15

Nějaký TIP bych měl, ale to by byla zase jen spekulace, takže jestli je to "rovnej" chlap, tak se třeba představí sám.
Jo a jinak ... pěknej článek a snad si to pan "Majeský" přečte taky.
Čus

aaa

eda,6. 11. 2012 16:48

Tak tady já končim, už to tady nemám rád.

Re: aaa

Marčus V.,6. 11. 2012 18:20

pokud je to pravda, jaro již nehraji, ať to hrají pouze 4 mužstva a je to....místo aby klubům vycházeli vstříc, tak budou dělat tohle. no nerozhoduje se na hřišti ale jinde...navíc, s nikým nemáme horší bilanci a to někoho asi štve....a hlavně, nikdo neví co se v severočeské oblasti děje, stránky nefungujou, nikdo neinformuje....